Thaiger Pharma Hakkında

Thaiger Pharma Hakkında

Thaiger Pharma steroid, peptid ve supplement üretimi yapan çok büyük bir ilaç firmasıdır. Üretim fabrikası Hindistanın mumbai şehrindendir. Firma çok çeşitli ilaç ve anabolik steroidleri; kapsul, tablet ve enjeksiyon formda üretmektedir.

Üretim yüksek kalitede, WHO ve GMP standartları altında sağlanmaktadır, dünya üzerinde bulabileceğiniz en kaliteli ve en ciddi steroid üreticisi Thaiger Pharma olup kuruluş yılı 2007 ye dayanmaktadır.

Kullanıcılardan alınan dönüşlere göre söyleceğim tek şey, Thaiger Pharma kullanan bir kişinin artık başka markayı beğenmemesidir. 

Peki ürün orjinalliği konusunda nasıl emin olabiliriz?

Bu konu oldukça basittir aslında, kutu üzerinde 2 çeşit doğrulama sistemi vardır, QR kodu ve manuel olarak kontrol edebileceğiniz seri numarası. Bu sistemlerden biri ile kontrol ettiğinizde ürün orjinalse OK yazacaktır. Eğer daha önce kontrol edilmişse yani orjinal olan bir ürün 2. kez ontrol ediliyor ise; bu ürün orjinal değil veya daha önce şu tarihlerde kontrol edilmiştir gibi bir ibare yer alacaktır. Eğer ürün tamamen sahte ise sadece FAKE yazacaktır.

Sitemizde bulundan Thaiger Pharma ürünleri orjinallik garantilidir.

Thaiger Pharma ürünleri için; /thaiger

 

Yazar Ahmet Eren
& Theme Designed by  https://steroidsiparis24.com